ESCAPIST, THE : s/t

7": 3 €  OSTA»
1981 ym. post/anarko-punk rock-fanit huom!! Tsekatkaa tämä Jyväskylästä tuleva ryhmä. Hienoa melodista ja särmikästä kamaa.

Tämän ostaneet ostivat myös näitä:

(Loppuunmyyty)
5 €
Haastateltavina Ydinaseeton Pohjola, Viimeinen Kolonna, Thisclose (UK), Civil Olydnad (SWE), Alert! Alert! (POL), Distortion Faith-zine (SWE), Arrestum ja Kohti Tuhoa. Mukana mm. keikkajuttuja, arvioita, juttelua G.I.S.M:stä, Jamppa Tuominen ja mitä muuta!

76 sivua ja kokona on nyt taas A5.
ERIKOISTUOTE : Erikoistuote Sekalaiset
6,66 €
HUOM!!! ÄLÄ TILAA TÄTÄ TUOTETTA, NIMIKE ON JÄRJESTELMÄSSÄ SIKSI ETTÄ SEN KAUTTA SAA LYÖTYÄ VIELÄ LISTAAMATTOMIA TUOTTEITA MYYMÄLÄN KASSAAN TÄSSÄ VAASANKADULLA!!!
(Loppuunmyyty)
(Radiation
20 €
Aivan hiton loistavaa punk rockia 80-luvun alun Englannista.. monille tuntemattomampi bändi mutta jos nyt klassikot tyyliin The Clash ja Stiff Little Fingers maistuvat niin ottakaa tämä haltuun heti!!
(Loppuunmyyty)
3 €
Sisältönä mm: Maukka (PääKii, Särkyneet, Heartburns jne), Kuudes Silmä ja Maailmanloppu makumatkalla Amerikassa, Raparperi-special, sXe-drinksuja, jäätelöitä (myös viinalla), Temples-festival/brittiruoka-raportti, Matt Preston -fanisivu, Berliinin ruokavinkit, Hodarireseptejä, Ravinteli Bertha yms sekalaista seppälää!!!
Fleminginkatu 11 - 00550 Helsinki - avoinna ma-pe: 11-18 la: 12-16 - puh: 040-6695556

Viimeksi saapuneita