PHOENIX FOUNDATION, THE : s/t

cd: 7 €  OSTA»
Kolmosalbumi - samaa haikeaa tunnelmaa kuin aina, mutta entistäkin parempia ja ehkä myös helpommin lähestyttäviä ja rokkaavampia biisejä!
Artistin t?gits:

Tämän ostaneet ostivat myös näitä:

5 €
Toinen albumi. Hienoa melodista punk rockia hienoihin kansiin käärittynä.
(Loppuunmyyty)
7 €
Loistava, valitettavasti ainoaksi jäänyt albumi. Wastedin ja Manifesto Jukeboxin ystävät HUOM!!! Levy on täynnä melodisia kitaroita ja raivokkaita, tarttuvia biisejä!!
(Loppuunmyyty)
18,50 €
Uusi albumi!
(Loppuunmyyty)
7 €
Yllättävä uusi albumi!

Muut Phoenix Foundation, The -tuotteet valikoimastamme:

Echoes lp
7 €
Triomuotoon kutistunut kokoonpano on sekä raaempi että monipuolisempi kuin vuosiin. Hienoja melodioita viljellään kautta linjan. Nyt olisi korkea aika muidenkin kuin japanilaisten tajuta tämän bändin hienous!!
Hours 7"
7 €
Hieno uusi kolmen biisin EP, kaikki hittejä! Haikeaa mutta särmikästä tunnelmaa, hienoja melodioita ja kitaroita. Husker Du/Manifesto Jukebox/Jawbreaker ym fanit, ottakaa haltuun välittömästi!
s/t lp
7 €
Kolmosalbumi - samaa haikeaa tunnelmaa kuin aina, mutta entistäkin parempia ja ehkä myös helpommin lähestyttäviä ja rokkaavampia biisejä! Tuhti vinyyli paksuissa kansissa.
Silence lp
7 €
10 vee-juhlavuosi ja uusi albumi! Silence on Phoenix Foundationia parhaimmillaan, hienoja melankolisia melodioita riittää.
12 €
10 vee-juhlavuosi ja uusi albumi! Silence on Phoenix Foundationia parhaimmillaan, hienoja melankolisia melodioita riittää. KELTAINEN VINYYLI, RAJOITETTU 100kpl PAINOS.
Fleminginkatu 11 - 00550 Helsinki - avoinna ma-pe: 11-18 la: 12-16 - puh: 040-6695556

Viimeksi saapuneita