ZINE

6 €
Hevizinen toisessa numerossa haastatteluissa Forced Kill, Condor, Vigilance, Evilnight, Castle Freak, Carrion-zine, Revel in Flesh ja Black Crucifixion. Lisänä levyjuttuja, keikkajuttuja ja jotain muuta kirjoitusta. Englanniksi. 52 A4-kokoista sivua, joissa on ykkösnumeroon verrattuna huomattavasti old schoolimpi olemus.
5 €
40-sivuinen Ajatuksen Valo, jossa on haastattelussa One Hidden Frame, Jätä Jämät, Vesa Tryeristä ja VADELMA ÄIJÄ. Mukana myös Angry Anderson futismatsissa, kesäristikko, jotain reissumuisteluita ja keskiaukeama. Lisäksi Marko Latva-Nikkolan tekemät hienot värikannet!
3 €
Mukana Face Up To It, Ajatuksen Valo, Kancer Kountry, PML, Paljain Jaloin, Clouds Will Move ja
Erivapaus.
LAHTIKKO : #2 Zine
4 €
6 €
Alice Bag, Rhany Torres on Manila’s Brave New World gigs, Texas punks ELIX-R, NO U TURN from Myanmar, FATIGUE from San Francisco, Mexico City’s SACRIFICIO, Finland’s COLD INSTITUTION, BIG MESS from Copenhagen, photo spreads from First Timers 2017 in London, Nothing Nice To Say Fest 2017, and Springfield, IL’s Dumb Fest.
6 €
NURJA KEHä : #1 Zine
6 €
Doom metalliin ja sludgeen keskittyvä lehti. Sivuja on 60, sivukokona A4. Haastatteluissa Mother Susurrus, Lord Vicar, Goatess, Baxter Stockman, Fistula, Sunface, Woodrue ja Skogen Brinner. Mukana myös keikkajuttuja, levyarvioita ja muuta läpinää.
2 €
Harhat, Tampere Underground, Beath By Snoo Snoo, Vapaa Maa yms.
VALOTUS ZINE : #3 Zine
5 €
- Kuvia, jotka otettu ronskilla Mamiya DSX 1000-kameralla
- Kuvia punkkareiden selistä.
- Kalle Pajamaa eli Kalu-ukkelin haastattelu plus kuvia
- Kuvia turkulaisista rakennuksista
- Kuvia, jotka otettu käppäsellä Fujica GER-kameralla

40 sivua!
Fleminginkatu 11 - 00550 Helsinki - avoinna ma-pe: 11-18 la: 12-16 - puh: 040-6695556

Viimeksi saapuneita